Labdarúgás

2 órája

Magabiztos hazai győzelem a Balaton partján

Az NB III. Dél-Nyugati csoport vasárnapi 11. fordulójában újabb három fontos bajnoki pontot gyűjtött be a házigazda siófoki együttes dunaharaszti ellen.

Fenyő Gábor

Mervó Bence a 39. percben juttatta előnyhöz a csapatát, majd a második játékrészben a 60. percben Balogh Bence Benitó duplázta meg a hazai előnyt, s egyben állította be a végeredményt. A vendégek nem tudták bevenni a somogyiak kapuját, ellenben három sárga lapot is elkönyvelhettek.

BFC Siófok-Dunaharaszti MTK
Az első félidő hajrájában került előnybe a BFC Siófok Fotó: Németh András

A forduló előtt a BFC Siófok a hatodik volt 16 ponttal, míg a Dunaharaszti MTK a kilencedik 13 ponttal. A siófokiak továbbra is maradtak a hatodikak, míg a Dunaharaszti visszacsúszott a 10. helyre, miután az MTK második számú csapata megelőzte őket a bajnoki tabellán.
A jövő hétvégén, vasárnap 13 órakor a 12. helyen álló Szekszárdi UFC látogat majd el a Balaton fővárosába. A cél egyértelmű; újra begyűjteni mindhárom bajnoki pontot.

BFC Siófok–Dunaharaszti MTK 2–0 (1–0)
Siófok, Városi Stadion, 150 néző. V.: Kovács J. Z. (Jakab V., Szabados D.).
BFC Siófok: Hutvágner – Szaka, Polényi, Pécseli, Papp M. – Mácsik (Saja, 69.p.), Horváth A. – Balogh B. (Varga M., 89.p.), Bodor (Horváth P., 89.p.), Major Sz. (Király, 89.p.) – Mervó (Maka, 78.p.). Vezetőedző: Mészáros József.
Dunaharaszti MTK: Gatyel – Kanizsai, Szalai A., Kovács-Galavics (Szőke, 87.p.) – Vitányi (Kiss D., a szünetben), Kócsa (Tóth F., 62.p.), Ferkel, Sipos N., Szabó B. (Varga D., 62.p.) – Palócz (Szmola D., 78.p.), Bata. Asszisztensedző: Szabó Benjámin.
Gólszerzők: Mervó (39. p.), Balogh B. (60. p.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában