Röplabda

2 órája

Szettveszteség nélkül nyert ismét a Fino

Folytatta hibátlan sorozatát az Extraligában a Szlobodan Prakljacsics, Demeter András György edződuó irányította Fino Kaposvár csapata; Budapesten a Testnevelési Egyetem otthonában sem engedett át szettet az ellenfelének.

Fenyő Gábor

Mindjárt az elején magához ragadta az irányítást a kaposvári alakulat, s esélyt sem adva húzta be az első felvonást. A második játékrészben aztán Iván Bencét Boldizsár Péter Andor váltotta. Bár ebben a szettben gyűjtötte a legtöbb pontot a házigazda Testnevelési Egyetem SE, túlzás lenne azt állítani, hogy veszélyben forgott volna a somogyiak részsikere. A harmadik, utolsó játszma hajrájában lehetőséget kapott a saját nevelésű fiatal csere feladó, Laczó Bálint, valamint Kalmár Ákos is, aki bár csak kevés időt tölthetett a pályán, mégis sikerült össze szorgoskodnia két pontot.

A valamivel több, mint egy órás mérkőzés pontkirálya ezúttal is a Fino Kaposvár kínai légiósa, Jang Pao-csi volt 15 szerzett pontjával. A házigazda Bp. Testnevelési Egyetem SE csapatának legjobbja a 13 pontig jutó Majoros Balázs volt.

November második napján, szombaton 17 órakor a Bp. Pénzügyőr SE lesz a Fino ellenfele a Kaposvár Arénában.

Bp. Testnevelési Egyetem SE–Fino Kaposvár 0–3 (–17, –21, –19)
Budapest, dr. Koltai Jenő Sportközpont, 70 néző. Vezette: Kiss Z., Takács Á.

Bp. Testnevelési Egyetem SE: Tóth M. (–), Balázs B. (5), Quintz (3), Majoros B. (13), Tóth K. (10), Füzék (5). Csere: Laczi (liberó), Gebhardt N. (3). Vezetőedző: Nagy Gergely. Edző: Bartal Gergely.

Fino Kaposvár: Magyar B. (2), Hubicska (6), Iván B. (8), Jang Pao-csi (15), Bögöly (9), Novoselov (4). Csere: Feliciano (liberó), Boldizsár P. (5), Kalmár Á. (2), Laczó (–). Vezetőedző: Szlobodan Prakljacsics. Edző: Demeter András György.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában