Közélet

2014.05.06. 18:02

Az Újpest miatt kapta a szamárfület Móring József Attila, fotó

Móring József Attila: nem hiszem, hogy meg kellene sértődnöm, bár a tréfa szakállas, valami újat lassan ki lehetne találni.

Vas András - fotó: MTI; fotómontázs: blikk.hu

Jó hangulatban készülődött az országgyűlés alakuló ülésére a Fidesz–KDNP szövetség: a kormánypártok tagjai előbb a budapesti Hold utca templomban vettek részt ökomenikus istentiszteleten, majd a Batthyány-örökmécsesnél helyeztek el egy-egy fehér rózsát a képviselők, majd a parlament lépcsőjén készült róluk csoportkép. Ezek egyike hamar bejárta a sajtót: Hörcsik Richárd ugyanis szamárfület mutatott a somogyi Móring József Attilának.



– Az örökmécsestől a parlament felé tartva a fociról beszélgettünk – mesélte nevetve a kereszténydemokrata képviselő –, és persze csapatszimpátia szerint ugrattuk egymást. Nekem az orrom alá dörgölték, szerencse, hogy hamarosan vége a bajnokságnak, mert különben kiesne az Újpest. Poénkodtunk, s Hörcsik kolléga így vett részt az ugratásomban. Ekkor még nem álltunk össze, csak készülődtünk, viszont néhány élelmes fotós elkapta a pillanatot. Nem hiszem, hogy meg kellene sértődnöm, bár a tréfa szakállas, valami újat lassan ki lehetne találni. Csak akkor zavarna a dolog, ha nem készült volna normális kép, s csak így maradna meg a hatodik országgyűlés megalakulásának napja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!