Közélet

2013.02.15. 19:10

Barcson marad a szakellátás

Városi fenntartásban maradnak a járóbeteg-szakellátási feladatok Barcson. Erről rendkívüli ülésen döntöttek a városatyák, egyhangúlag a folytatás mellett voksoltak.

Jeki Gabriella

A feladatellátás 2013. április 30-át követő folytatásáról, illetve az állam számára történő átadásáról szóló önkormányzati döntést február 15-ig kellett meghoznia a testületeknek. A barcsi önkormányzat úgy határozott, hogy folytatja az egészségügyi járóbeteg-szakellátási feladatok 2013. április 30. napját követően történő ellátását.



Emellett a képviselők első fordulóban tárgyalták a város 2013. évi költségvetését. Elhangzott: az önkormányzat a képviselőtestület tagjainak most felvetett kéréseit is igyekszik figyelembe venni a büdzsé alakításakor. Ezek között szerepel például a közmunkaprogram során egy melegedő biztosítása, ahova az eső, hó és szél elől behúzódhatnának a munkások nemcsak Barcson, hanem a két településrészen, Somogytarnócán és Drávaszentesen is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!