Sport

2014.07.18. 09:07

Súlyos kórral küzd a fiatal középpályás, gyűjtés indult a megsegítésére

Horváth Tamásnál agydaganatot diagnosztizáltak, műteni kellett. Felépülése, rehabilitációja hosszú időt vesz igénybe, emellett súlyos terhet is jelent családja számára. Ehhez kérjük az Ön segítségét is.

Vas András

Balázs Benjámin ért el egy olyan átadást, amire a legtöbben el sem indultak volna, majd középre passzolt, és az érkező Horváth Tamás a kapuba perdített” – írta lapunk 2012. október 29-én, s ezzel a találattal győzött Diósgyőrben a Kaposvári Rákóczi csapata. A gólszerző ezután a Paks ellen két, a Fradi ellen egy gólpasszal jelentkezett, s úgy tűnt, az első csapat keretéhez 2009-ben felkerült ifjú hosszú időre kibérli a belső középpályás posztot a csapatban, ám súlyos sérülései miatt messze került a futballpályáktól.
S lehet, hogy örökre.

A 23 éves, az NB I-ben 31 mérkőzésen szerepelt játékosnál a tavasszal agydaganatot diagnosztizáltak, műteni kellett, s bár jelenleg úgy tűnik, a beavatkozás sikeres volt, bizonytalan, hogy futballozhat-e valaha ismét profi szinten, azaz egészsége mellett megélhetése is veszélybe került. Felépülése, rehabilitációja hosszú időt vesz igénybe, emellett súlyos terhet is jelent családja számára.

A Rákóczi Baráti Köre ezért bankszámlát nyitott Horváth Tamás megsegítésére, s arra kéri a sportot szeretőket, felajánlásaikkal támogassák rehabilitációját.
A felajánlásokat a Raiffeisen Banknál vezetett 12072514-00127793-00200007 számlaszámra küldhetik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!