Röplabda

23 órája

Küzdős csapata lesz idén is a KNRC-nek

A mögöttünk álló héten kétszer is megmérkőzött a MÁV Előre SE csapatával a bajnoki rajtra készülő KNRC, mely idegenben előbb 2–0-ról felállva játszott 2–2-es döntetlent, majd hazai környezetben 3–1-re nyert. A mérkőzés után a csapat liberója, Rády Boglárka osztotta meg gondolatait.

– Szerintem egy első, bemutatkozó mérkőzésnek egy fordulatos, izgalmas összecsapást hoztunk tető alá a Kaposvár Arénában. Örülök, hogy a végén győzelemmel tudtunk bemutatkozni, és ezzel megmutatni a szurkolóinknak, hogy idén is egy végsőig küzdő csapatunk lesz – fogalmazott a nyáron hosszabbító sportoló, aki hozzátette. – Nyilván látom még azokat a dolgokat a saját játékomban és a csapatéban is amin dolgoznunk kell, de az első visszaigazolást az eddig elvégzett munkánkra most megkaptuk. Innen kell építkeznünk, menni tovább. Ezúttal sikerült kijavítani azokat a hibákat, amiket Fehérváron még az első meccsen elkövettünk. Most szerintem sokkal felkészültebben álltunk ehhez a mérkőzéshez, ami meg is mutatkozott – zárta értékelését a 22 esztendős röplabdázó.

A KNRC szombaton Nova Goricába látogat, ahol délelőtt 11.00 és délután 15.30 órakor vív felkészülési mérkőzést két szlovén klub, a Calcit Volley és a Gen-i Nova Gorica ellen. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában