Gazdasági kérdések

5 órája

Orbán Viktor az Eurochambres vezetőjével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Karmelita kolostorban fogadta Vladimír Dlouhýt, az Európai Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetsége (Eurochambres) elnökét, akivel az európai gazdasági versenyképesség kihívásait tekintették át, és a magyar gazdasági semlegesség terveiről is eszmét cseréltek - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

MW

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) megbeszélést folytat Vladimír Dlouhýval, az Európai Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetsége (Eurochambres) elnökével (b2) a Karmelita kolostorban 2024. szeptember 25-én. Mellettük Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter (j2) és Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke (b)

Forrás: MTI

Fotó: Benko Vivien Cher

A tárgyaláson részt vett Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter és Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke is.

Az Európai Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetsége 1958-ban jött létre. Több mint 20 millió vállalkozást képvisel tagjai, valamint 1700 regionális és helyi kamara hálózata révén Európa-szerte, ezáltal jelentős lobbitényező uniós szakmapolitikai színtéren.

A szövetség magyar tagja az MKIK - emlékeztetett a sajtófőnök.

PARRAGH László; BÓKA János; ORBÁN Viktor
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) fogadja Vladimír Dlouhýt, az Európai Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetsége (Eurochambres) elnökét (j2) a Karmelita kolostorban 2024. szeptember 25-én. Mellettük Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter (j) és Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke (b2)
Fotó: Benko Vivien Cher / Forrás: MTI

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában