Kék hírek, bulvár

2017.06.22. 14:03

A ház előtt felejtette cipőjét a menekülő besurranó tolvaj

A tolvaj a nyitott ablakon át mászott be a siófoki nyaralóba, majd lenyúlt egy mobiltelefont, de az addig békésen szundikáló sértett felébredt.

Sonline

Az ablakon keresztül mászott be egy férfi egy siófoki nyaralóba, s az alvó sértett mellől ellopta a telefonját. A sértett időközben felébredt, így a besurranó futva, a cipőjét a ház előtt hagyva elmenekült a helyszínről.
A rendőrök azonosították a férfit, akit elfogtak és előállítottak a Siófoki Rendőrkapitányságra. A nyomozók a 32 éves Sz. Ivánt lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatására.

Sz. István kihallgatásakor tagadta tettét, de a helyszínen hagyott, majd lefoglalt lábbeliről elismerte, hogy az az övé, de a rendőröknek azt állította, hogy azt előző éjszaka lopták el a házuk elől.

A rendőrség az esettel kapcsolatban a következőkre hívja fel a figyelmet. Ha otthon tartózkodik, zárja lakásának bejárati ajtaját, alacsonyan levő ablakait, kert-, vagy garázskapuját. Iratokat, táskákat, mobiltelefonokat lehetőleg ne az előszobában, vagy a bejárati ajtó közvetlen közelében tároljon. Vásárláskor, illetve szórakozó- és vendéglátóhelyeken iratait, táskáját mindig tartsa magánál, kabátja nyitott zsebében ne tartson pénzt, illetve értékeket. Munkahelyén is – főleg ahol ügyfelek fordulnak meg – tartsa biztonságos helyen személyes értékeit, iratait, telefonját!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!