Hasít

2022.07.23. 15:00

Ha extrém túlhúzást akar a gamer

A Kingston bejelentette a Kingston FURY Renegade DDR5 és Kingston FURY Renegade DDR5 RGB memóriáit. Ez a család a rendszerteljesítmény maximalizálására készült.

A Kingston FURY Renegade DDR5 család ultragyors, 6400MT/s memóriasebessége és CL32 késleltetése extrém magas szintre emeli a következő generációs DDR5 platformok teljesítményét. A mérnökök által kézzel hangolt prémium komponenseknek, az iparág vezető alaplapjaihoz kínált, szigorúan bevizsgált kompatibilitásnak, a nagy sebességen végzett 100%-os gyári tesztelésnek és az Intel XMP 3.0 tanúsításnak köszönhetően a felhasználók tökéletes túlhúzási képességeket vehetnek igénybe.

Legyen szó az elegáns, újonnan tervezett fekete-ezüst alumínium hűtőbordáról vagy a dinamikus LED fénysávról, a Kingston FURY Renegade DDR5 család minden szempontból jól illeszkedik a legújabb PC-k megjelenéséhez. A Kingston FURY CTRL szoftver használói 16 testre szabható RGB fényeffektus közül választhatnak a stílusos játékfuttatáshoz, tökéletes összhangban a szabadalmaztatott Kingston FURY Infrared Sync Technology megoldással.

A tartalomkészítéshez, multitaskinghoz és a legújabb, legmodernebb játékokhoz szánt Kingston FURY Renegade DDR5 és Kingston FURY Renegade DDR5 RGB

ideális választás a gamerek, számítógéprajongók, tartalomkészítők és extrém overclockerek számára.

A Kingston FURY Renegade DDR5 és Kingston FURY Renegade DDR5 RGB 16 GB-os különálló modulok és 32 GB-os dupla csomagok formájában vásárolhatók meg, akár 6400 MT/s sebességgel, és kis (CL32) késleltetéssel. A kiváló memóriajellemzőkhöz teljes élettartamra kiterjedő, korlátozott garancia és a Kingston megbízhatósága társul.

Borítóképünk illusztráció (Shutterstock)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!