Bulvár-celeb

2 órája

Szült egyáltalán? Két hónapos babája mellett ilyen nádszál vékony a TV2 sztárja

Axente Vanessa az egész életét a modellkedésre tette fel, a kismamaság miatt azonban szünetet tartott. Most megmutatta követőinek, milyen a szülés utáni alakja.

MW

Axente Vanessa

Forrás: MW bulvár

Fotó: Máté Krisztián

A Next Top Model Hungary tehetségkutató zsűritagja alig két hónapja lett édesanya, de már vissza is tért a régi kerékvágásba, és kirobbanó formában van.

Axente Vanessa augusztusban adott életet kislányának, Giselle-nek. Az üzleti munkáit jóformán félre sem tette a kismamaság alatt, és edzeni is hamar elkezdett. 

Friss fotóján szűk, sokat mutató sportfelszerelésben pózol, ezzel is bizonyítva, nyoma sincs annak, hogy nemrég még hatalmas volt a pocakja.

A 28 éves világhírű modell és indiai származású férje, Rahil Gupta jelenleg Magyarország és Ausztrália között ingázik. Vanessa egy rajongója kérdésére elárulta közösségi oldalán, mikor tér vissza a munkába. Hogy mit válaszolt a gyönyörű modell, kiderül a Metropol cikkéből. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!