Bulvár-celeb

2 órája

Előkerült Suhajda Szilárd egyik utolsó üzenete

Suhajda Szilárd így búcsúzott családjától a végzetes expedíció előtt.

MW

Fotó: Facebook

Előkerült Suhajda Szilárd egyik utolsó üzenete. A tragikus sorsú hegymászó tavaly májusban halt meg a Mount Everesten, amelyet oxigénpalack nélkül szeretett volna meghódítani. Suhajda Szilárdot sokáig keresték, ám egy idő után sajnos nyilvánvalóvá vált, hogy sosem fogják megtalálni. Május 26-án halottnak nyilvánították, holttestét sosem találták meg.

A Spektrum Tv vasárnap este mutatott be egy dokumentumfilmet Suhajda Szilárdról, amelyben felesége, édesapja, testvérei és barátai is beszéltek a hegymászóról írja a Bors.

Suhajda Szilárd egyik utolsó üzenetét is megmutatták a filmben, ezt a csúcstámadás előtt küldte feleségének, Tímeának és fiuknak, Somának.

„Tudom, hogy már elköszöntünk, de szeretném elmondani, hogy a világon a legjobban titeket szeretlek. Életem szerelme, Timi, és drága kisfiam Soma. Nagyon magasra fogok menni, de aztán nagyon sietek hozzátok haza. Nagyon hiányoztok, nagyon sokat jelent, hogy bíztok bennem. Minden célom, hogy ott legyek veletek, otthon”

mondta az üzenetben Suhajda.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!