Bulvár-celeb

2 órája

„Költözz tanyára!” – Tóth Gabit nem bántja a beszólás, sőt...

Szívesen kezdene új életet vidéken az énekesnő. El is árulta, hogy mikor.

MW

Gabi szívesen költözne

Forrás: MW bulvár

Fotó: Bánkúti Sándor

Tóth Gabi számára ugyan még távoli cél, de mindenképpen szeretne egyszer tanyán élni. Azonban mint mondja, csak akkor hagyja el a város nyüzsgését, ha lesz elég ideje a ház körüli munkákra.

Gabi szentendrei háza 2023 tavaszán lett az első saját, teljesen az ő ízlésére alakított otthona. Éppen ezért nagyon szereti a felújított házat, senki sem gondolta volna, hogy valaha is el akarna költözni onnan... Egy friss Facebook-poszt viszont – amelyben éppen arról számol be, hogy mennyire zajos házfelújítás folyik a szomszédjában – elindította a lavinát – derül ki a Bors cikkéből.

tóth gabi
Gabi kap hideget-meleget a követőitől, de a lényeg, hogy boldog a kedvesével
Forrás: MW bulvár

Csendes hétköznapok

Az énekesnő egy rövid videóban azt mutatta meg a követőinek, hogy hogy néz ki egy „csendes” délutánja, amikor hazaér a munkából. Gabi a teraszon ülve kortyolgat egy bögre kávét, és közben azt hallgatja, ahogy a szomszédban, ahol épp házfelújítás zajlik, flexelnek a munkások... 

A humoros bejegyzéshez, természetesen többen is bántó kommenteket írtak (amihez Gabi már lassan hozzászokott), illetve voltak olyanok is, akik szerint, ha nem tetszik neki, hogy zajosak a szomszédok, akkor költözzön tanyára. 

Az ötlet nem is áll olyan messze Tóth Gabitól, mint azt gondolnánk.

Toth Gabi
Tóth Gabitól nem áll messze a vidéki élet gondolata
Fotó: Kállai Márton / Forrás: MW bulvár

Boldogan költözne

 A felvetésre ugyanis azt válaszolta az énekesnő: az a célja, hogy tényleg ott kössön ki. Hogy ez mikor történik meg, arról viszont a Borsnak beszélt.

Szeretem a vidéki létet, eddig is szerettem. A tanyára költözés tényleg nagy álom és tulajdonképpen végcél, de majd csak akkor történhet meg, ha olyan életformánk lesz, ami beilleszthető a tanyasi élet hétköznapjaiba. Akkor kell oda költözni, mikor már tudsz foglalkozni a házzal, az állatokkal. Remélem, egyszer megadatik nekünk is

— árulta el Tóth Gabi a vágyait.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!