Krimi

2 órája

Még mindig nem került elő a kis Danka holtteste, szörnyű pletykák terjednek

Hihetetlen teóriák kaptak szárnyra a kis Danka eltűnése ügyében - gyilkosai ellen vádat emeltek.

MW

A kis Danka holtteste március óta nem került elő

Forrás: pannonrtv / pannonrtv

Rejtélyes körülmények között tűnt el az alig 2 éves Danka. A kislánynak még március 26-án veszett nyoma a szerbiai Bor városában. Az édesanyja csak egy pillanatra vesztette szem elől a gyermeket, de máris megtörtént a baj: Danka eltűnt a családi házuk udvaráról. Napokon keresztül minden fűszálat átkutattak a kislányért, de sajnos hiába. Tíz nap után azonban két férfi sétált be a helyi rendőrösre, akik azt állították, hogy ittasan még aznap elgázolták a kislányt.

Rengeteg embert foglalkoztat, hogy mégis mi állhat Danka eltűnésének hátterében, ugyanis a kislány ügye egyre rejtélyesebb. Amit eddig tudunk, hogy az édesanya egy pillanatra felügyelet nélkül hagyta a kislányt, amikor az kisétált a földútra. Itt nagy sebességgel ittasan két munkaidőben lévő férfi elütötte a kislányt. 

Azt hitték, Danka meghalt, és megbeszélték, hogy eltüntetik a holttestet, nehogy letartóztassák őket. Elindultak tehát a szeméttelepre. Közben megindult a keresés: a rendőrök, a család és a falu is keresni kezdte a kislányt - írja a Bors.

Megállították azt az autót is, amelyben állítólag a kis Danka hevert. A szeméttelepnél észrevették, hogy a kislány még él és nyöszörög. Nem akarták vállalni a felelősséget, ezért egyikük megfojtotta, holttestét pedig a szeméttelepre dobták. Számos hulladékot ráhordtak, hogy ne lehessen megtalálni a testet. Később azonban az egyik gyanúsított visszatért a szeméttelepre, elvitte onnan a kislányt, és máshová rejtette el a testet.

Bár már fél év telt el a történtek óta, a rendőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi a gyermek holttestét. Átkutatták azokat a konténereket, ahol potenciálisan elrejthették, de semmit sem találtak. Annyi azonban bizonyos, hogy a sofőr nem tudja, hol a test, az utas viszont igen. Ő rejtette el, és a rendőrségnek folyamatosan azt mondja, hogy elfelejtette, hová tette. 

Időközben a rendőrség átvizsgáltatta az autót, amelyben állítólag a kislány holtteste volt. Hónapokkal később meg is érkezett az eredmény, ami mindenkit sokkolt: nem találták meg a gyermek DNS-ét az autóban.

Hol lehet Danka?

A történet mindenkit összezavart és rengetegen gyanakodni kezdtek. Lehetséges lenne, hogy a kislány még életben van? Hiszen ne felejtsük el, hogy pár nappal Danka eltűnése után több videó is keringett az interneten és számos szemtanú is azt állítottak, hogy a kislányt Budapesten és Bécsben is látták. Olvasóink is kifejtették véleményüket az ügy kapcsán:

Már tuti eladták valakinek, szerintem nem fogják már megtalálni. Bárhol is legyen a kislány, biztos, hogy jobb ez így neki

– írta az egyik Tik-Tok felhasználó.

Szinte biztos, hogy el lett adva. Az anyja zavaros vallomása miatt gondolom ezt, valószínűleg köze volt hozzá. A két férfi is össze-vissza hazudott

– érkezett a következő komment.

Szerintem valakik elrabolták és más szülőknél van azóta. Lehet, hogy ők fizették le a két férfit, hogy ne keressék a gyereket

– született meg a következő teória.

Mindezek ellenére a két feltételezett gyilkos ellen vádat emelt a zajecari ügyészség. Sőt, a vádiratban életfogytiglant kértek a férfiakra.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!