Cirkuszigazgató a gyorsétterem rendelő sorában

2024.07.23. 12:15

Lovaskocsival ment a gyorsétterembe az igazgató Balatonlellén

Ifj. Richter József, ismert cirkuszigazgató, lovaskocsival hozott fricskát a gyorsétterem autós rendelőjébe. A közönség megdöbbent!

Hajdú Marianna

Ifj. Richter József cirkuszigazgató lovaskocsival érkezett egy balatonlellei gyorsétterem rendelősorába, ahol hatalmas feltűnést keltett

Forrás: Magyar Nemzeti Cirkusz

Amikor egy gyorsétterembe megyünk, általában a megszokott látvány fogad: autók, motorosok és biciklisek várakoznak a rendelő sorban. Azonban Balatonlellén, egy nem mindennapi jelenet játszódott le a napokban, ami biztosan minden látogatót meglepett. Ifj. Richter József, a híres magyar cirkuszigazgató, egy teljesen szokatlan járművel, egy holland fríz lovak által húzott, ókori római arénákban használt lovaskocsival érkezett a helyszínre.

A cirkuszművész nemcsak hogy beállt a rendelősorba, de mindezt olyan stílusban tette, hogy a jelenlévők közül sokan először csak döbbenten bámultak, majd elővették mobiltelefonjaikat, hogy megörökítsék az eseményt. A videó gyorsan terjedni kezdett a közösségi médiában, és számos hozzászólást generált. Egyesek a cirkuszigazgató kreativitását dicsérték, mások viszont kifejezték csalódottságukat amiatt, hogy a lovak nem kaptak megfelelő ellátást a rendelési ablaknál.
Az emberek kíváncsian várják, hogy a cirkuszigazgató legközelebb milyen újabb meglepetéssel rukkol elő.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában