Fotók!

2024.07.12. 11:29

Győzike is porondra állt Balatonlellén

Látványosságban nem volt hiány a lellei Cirkuszok Éjszakáján. Láthattak a porondon z érdeklődők beszélő papagájt, de Győzike és egy nagyon hajlékony, magát összehajtogató artista is fellépett.

Kovács Tibor Kálmán

Fotó: TIBOR KOVACS

Lezajlott a tizenkettedik Cirkuszok Éjszakája program sorozat első napja a balatonlellei Magyar Nemzeti Cirkuszban. Az idén fennállásának harmincadik évfordulóját ünneplő társulat sátrát zsúfolásig megtöltötte a közönség. 

Amint azt ifj Richter József elmondta, nemcsak ez az esemény de a harmincadik évforduló is kötelez, hogy világszámokat mutassanak a közönségnek, ahogy fogalmazott oda kell tenni magunkat. Ez sikerült is. A fullasztó meleg ellenére a több mint háromórás műsor pergőre sikerült. A porondmester szerepére felkért Köllő Babett nyitotta az ismert fellépők sorát, amit aztán Gáspár Gyöző-Győzike- sikeres szereplése folytatott. Ő egyébként, afrikai formációs csoporttal érkezett, majd egy bohóc tréfában lépett fel ahol a közönséget meg is énekeltette. 

Az ezen az esten fellépő Silver Duo hozta meg az est átütő sikerét, vastapssal felállva köszöntötte őket a közönség. Hatalmas sikert ért el a cirkuszalapító Richter József trombitajátéka is, így neki is kijárt a vastaps. Amiből még sok kijutott az artistáknak. Emlékezetes marad például Alessió a papagájaival és Elissa aki úgy hajlott, hogy kedvünk lett volna zsebünkbe téve hazavinni cirkuszi emlékként hazavinni. Az műsort a Richter csoport fergeteges lovas száma zárta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában