Verseny

2024.08.10. 11:30

Király Laci Texasban feszítette meg kidolgozott izmait

Király László, kaposvári testépítő ismét nemzetközi porondon mérett meg magát. A sportoló negyedik lett a rangos Texas Pro & NPC Texas Super-Show-n.

Sonline.hu

Forrás: Király László IG

Nem kisebb helyre utazott versenyezni Király Laci, mint a Ewing-ok hazájába, Texasba. Itt rendezték meg ugyanis a Texas Pro & NPC Texas Super-Show nevű versenyt, amely Classic Phisique kategóriájában indul a kaposvári testépítő. A rangos nemzetközi versenyen egyedüli magyarként lépett színpadra, s a megméretés első mustrája után elismerő szavakat kapott versenyformájára. A texasi szereplés nem indult zökkenőmentesen, mert Laci egy instaposztban elárulta követőinek hogy a reptéren eltűntek a csomagjai, így a verseny előtti étkezése is veszélybe került. A színpadi fotók láttán azonban nincs panaszra oka, eddigi egyik legjobb formáját hozta a tengerentúli versenyre. Az ítészek is meg voltak elégedve a kaposvári sportoló formájával, hiszen az előkelő negyedik helyen végzett kategóriájban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában