Kaposvár

2024.08.16. 14:26

Felújítás, forgalomkorlátozás veszi kezdetét Kaposváron

A kaposvári Bajcsy-Zsilinszky utcában gázvezeték rekonstrukciós munkálatokat végez az E.ON Hungária Csoport.

Harsányi Miklós

 A cég pénteken közölte: a korszerűsítés részeként az érintett területen a jelenleg üzemelő gázvezetéket egy biztonságosabb, korszerűbb műszaki paraméterekkel bíró gázelosztó-vezeték rendszerre cseréli a szolgáltató. 

- A burkolat megbontásával járó gázvezeték-felújítási munkálatok augusztus 21-én kezdődnek és várhatóan szeptember 30-ig tartanak majd, ez idő alatt sebesség és forgalomkorlátozásra lehet majd számítani - tájékoztatott a társaság. 

A felújítás a Bajcsy-Zsilinszky utcában a Tallián Gyula utca.

 – Kaposi Mór utca közötti szakaszon, illetve a Biczó utca 6. házszámtól a Kaposi Mór utca kereszteződésig tart majd.

 Arra is felhívták a figyelmet: a munkavégzés teljes időtartama alatt a földgázszolgáltatás, valamint az érintett útszakaszon lévő üzletek és ingatlanok megközelítése biztosított lesz.

A Bajcsy-Zsilinszky utca páros (déli) oldalán és a Biczó utca - Németh István fasor között nem lesz lehetséges a parkolás, továbbá a Biczó utca 6. házszámtól a Kaposi Mór utca kereszteződésig az utat teljes szélességben lezárják.

A munkálatok végeztével, a felbontással érintett útburkolat teljes újjáépítésével adja vissza az E.ON a forgalomnak ezt a szakaszt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában