Helyi gazdaság

2024.09.10. 20:36

Új pénzügyi igazgatót kap a somogyiak álltal is kedvelt webshop

Idén nyáron igazolta le az eMAG Domonyi Zoltánt a vállalat pénzügyi igazgatói tisztségére: az elmúlt évtizedben az energiaiparban, az autóiparban és az FMCG szektorban is tapasztalatot szerző pénzügyi szakember célja, hogy tovább támogassa a magyar piacon az eMAG-ot abban, hogy az ügyfeleknek időt és pénzt megtakarítását lehetővé tevő szolgáltatásokat nyújthasson.

Sonline.hu

Domonyi Zoltán pénzügyi igazgatóként csatlakozott az eMAG Hungary csapatához, miután több mint tíz évet töltött hasonló pozíciókban különböző iparágakban: többek közt MOL hazai központjánál és a cégcsoport több külföldi leányvállalatánál töltött be különböző pozíciókat, majd a világ egyik legnagyobb FMCG-gyártójának számító brit társasághoz, az Unileverhez csatlakozott, ahol a vállalat egyik gyáregységének pénzügyi vezetése mellett egy több mint 40 millió eurós, kelet-magyarországi gyárbővítési projekt megvalósulásának pénzügyi hátterét támogatta.

„Az eMAG számára rendkívül fontos, hogy ügyfeleink mindig magas színvonalú szolgáltatásban részesüljenek. Több mint 15 ezer partnerünk és a platformunkon elérhető több mint 12 millió termékkínálat nyomán a pontos tervezés és a pénzügyi fegyelem, amely a hazai online kereskedelem aktuális helyzetéhez a legjobban tud alkalmazkodni, kulcsfontosságú vállalatunk működése szempontjából. Zoltán tudása és gondolkodásmódja e tekintetben nagy értéket képvisel számunkra. Welcome on board, Zoltán!” - kommentálta az új pénzügyi vezető kinevezését Daradics Kinga, az eMAG Magyarország ügyvezető igazgatója.

“Nagy izgalommal tölt el, hogy a gazdaság egyik legdinamikusabb ágazatához csatlakozhatok, amely minden szempontból, így a pénzügyek vonatkozásában is gyors reagálást igényel. Az eMAG évek ót az e-kereskedelmi szektor élvonalába tartozik Magyarországon, és külön öröm számomra, hogy ezt a kihívást az ennél a cégnél tapasztalhatom meg. Célom, hogy továbbra is hozzájáruljak a vállalat értékteremtéséhez, így csapatommal és az eMAG-os kollégákkal együtt támogassam a stratégiai célok elérését a magyar piacon” - mondta el a kinevezése kapcsán Domonyi Zoltán, az eMAG Magyarország új pénzügyi igazgatója.

Karrierje során Domonyi Zoltán pénzügyi vezetőként dolgozott az egyik jelentős hazai autóipari beszállítónál, ahol az üzleti folyamatok megtervezése mellett az előrejelzések készítése tartozott a feladatai közé. Európa egyik vezető csomagolóipari társaságánál az üzleti tervezési folyamatok irányításáért felelt, de az automatizált készletnyilvántartás bevezetésének megvalósításában is közreműködött. A szakember a Corvinus Egyetemen végzett közgazdász, az ELTE-n közgazdász szakjogász végzettséget, majd CEMS menedzsment mesterképzést teljesítette.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában