Szél

2024.08.21. 17:49

Ellepték a Balatont a szörfösök a viharos szélben, fotók

Az egész napos heves légmozgás a legtöbb strandolót a partra kényszerítette szerdán az Árpád-parton. Sokan csak megcsodálták a vadul hullámzó Balatont így várva, hogy előbújjon a felhők mögül a nap.

Sonline.hu

 A legvakmerőbbek természetesen nem érték be ennyivel, szörfdeszkákon  merészkedtek a csapkodó, tajtékzó balatoni hullámok közé. Az erős szélben sorra jelentek meg a vízen szörfök és emelkedtek a magasba a kite vitorlák. A viharjelzés ellenére az extrém sport szerelmesei végre a Balaton vizén hódoltak szenvedélyüknek. 

Volt, aki a békés szemlélődésénél maradt a Balatonon

 - Eddig nagyszerű időnk volt a strandolásra, de most úgy érzem, hogy hideg a víz hiszen annyira hullámzik, hogy ráfröcsögött a lábamra, mondta a németországi Metzingenből érkezett Maria, aki férjével inkább úgy döntött, hogy szakítva a többi évtizedes hagyománnyal, ezúttal nem strandolnak a Balatonon, megvárják amíg jobb lesz az idő. A középkorú asszony elmondta, gyerekkora óta ide jár nyaralni és az idén sem volt másképp. A baden-württembergi házaspár egy hétre érkezett Fonyódra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában