Tragédia

2024.08.05. 16:34

Feláldozta életét a barátnőjéért a Lellénél vízbe fulladt baranyai férfi

Július 27-én, szombaton este 19 órakor egy fiatal férfi meghalt, miután kimentette a barátnőjét a mély vízből – közölte szerkesztőségünkkel egy szemtanú, aki több mint egy héttel a tragédia után fordult szerkesztőségünkhöz, miután sehol sem látott híradást a történtekről.

Kovács Gábor László

Fotóillusztráció

Fotó: Knap Zoltán

A fiatalember a barátnője segítségére indult, őt még ki tudta menteni a tóból, de közben elmerült, és sokáig volt a víz alatt. A halál oka fulladás volt, mert nagy mennyiségű víz került a tüdejébe. A mentés során, tehát feláldozta magát a barátnőjéért – állította a szemtanúnk, Bálint. 

Az újjáélesztést körülbelül 45 percen át végezték a fiatal férfin a parton, de sajnos nem jártak sikerrel. Az eset a balatonlellei Napfény strandon történt. Olvasónk személyesen látta a tragédiát, és beszélt azokkal a vendégekkel, akik a partra hozták a párt.

Megkerestük a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatát, ahol kérdésünkre megerősítették, hogy valóban történt egy haláleset a jelzett időben, ezért a Balatoni Vízirendészeti Rendőr-főkapitányság közigazgatási eljárást indított. Úgy tudjuk, hogy a 26 éves, Baranya vármegyei férfi valóban vízbefulladás miatt halt meg.

Borítóképünk illusztráció!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában