A pokolba vezető út is...

2024.09.05. 09:16

Félreértették a jó szándékot, tömegverekedés kerekedett belőle a lellei diszkó előtt

Egymást ütöttek a vendégek egy balatonlellei diszkó előtt. A Fonyódi Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat azzal a négy fiatal férfival szemben, akik lökdösték, ütötték és rugdosták egymást.

Kovács Gábor László

Közülük két, húszas éveikben járó testvér egy diszkóban mulatott, amikor a társaságukhoz tartozó egyik férfi az ittassága miatt rosszul lett, ezért a szórakozóhely melletti füves területen lefeküdt a földre. Ezt látva a másik két vendég ennek a férfinak a segítségére sietett, felsegítették a földről és egy padra ültették. A jó szándékukat félreértve azonban a szórakozóhelyről kiérkező harmadik férfi azt hitte, hogy a barátját a másik két férfi bántalmazta.

Előbb számon kérte, majd megütötte a társának segítséget nyújtó vendéget. Bár a kialakult konfliktust a jelenlévők csitítani próbálták, időközben a helyszínre érkezett egy negyedik férfi is, aki a fivére védelmében megütötte a másik társasághoz tartozókat.

Ezt látva valamennyi elkövető bekapcsolódott a verekedésbe, és a négy férfi addig ütötte és rúgta egymást, amíg a kiérkező járőrök véget nem vetettek a garázdaságnak. A Fonyódi Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség vádlottak ellen pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában