Vak szerelem

2 órája

Meztelen fotókkal állt bosszút a barátnőjén, közmunkára küldenék a fiatalt

Vádat emeltek Kaposváron egy huszonéves férfival szemben, aki a szakításuk után úgy akart elégtételt venni korábbi párján, hogy az interneten közzétette intim fotóit.

A férfi 2021-től kezdődően párkapcsolatban élt a sértettel, aki azonban 2023-ban szakított vele. A vádlott ebbe nem tudott belenyugodni, ezért a szakítás, illetve a sértett új párkapcsolata miatt érzett dühében 2023 decemberében több, a kapcsolatuk fennállása alatt készült intim fotót osztott meg egy internetes alkalmazáson keresztül. A nő először nem tett feljelentést a férfi ellen, aki a képeket rövid időn belül eltávolította, azonban 2024 áprilisában – ígérete ellenére – ismételten megosztotta a kompromitáló fotókat, mely miatt a sértett végül a rendőrséghez fordult. 

Miután a vádlott tudomást szerzett a feljelentésről, belépett a nő email fiókjába, melynek ismerte a jelszavát, majd az elküldött üzenetek közül törölte a sértett rendőrségnek címzett beadványát annak ellenére is, hogy az már egyértelműen kézbesítette a Kaposvári Rendőrkapitányságra.   

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a büntetlen előéletű, és a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottal szemben közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt információs rendszer megsértésének bűntette és más bűncselekmény miatt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában