tündérszépek

2021.09.25. 09:00

Udvarhölgy lett a mi lányunk

A kaposvári Biró Boglárka lett a Tündérszépek országos verseny első udvarhölgye. A somogyi szépség több mint ezer induló közül jutott be a döntőbe, ahol az előkelő második helyet szerezte meg.

Marosi Gábor

Többnapos tábor előzte meg a Tündérszépek verseny budapesti döntőjét. Az ország 22 legszebb lányát az egyik siófoki hotelben készítették fel a verseny szervezői és szépségipari szakemberek még augusztus végén. Biró Boglárka a tréningen megtanulta, hogyan kell helyesen és megfelelő testtartással végigvonulni a kifutón, emellett egy koreográfiát is elsajátított. A lányok felkészítésében Rippel Ferenc artista is részt vett, aki különféle hátgyakorlatokkal és átmozgató gerincedzésekkel segítette a „tündérkéket”.

 

– A mentoraink – Kocsis Korinna, Szarvas Andrea és Eszenyi Eszter – rengeteget segítettek Siófokon – mondta Biró Boglárka. – Nagyon sokat tanultunk tőlük, beszélgettünk a versenyről és önbizalmat adtak nekünk. Nekem nagyon jót tett ez a pár nap, mert egész életemben félénk voltam – tette hozzá. A lányoknak a budapesti döntőben kétszer kellett végigvonulniuk a színpadon. Először bikiniben mutatták meg kecses alakjukat, majd szoknyában sétáltak a kifutón. Biró Boglárka elmondta, hiába a sok felkészülés, annyira izgatott volt a verseny utolsó napján, hogy nem is emlékszik, hogyan zajlott le a bikinis forduló. A kaposvári szépség ennek ellenére igazán jól teljesített a döntőben és csak néhány ponttal kapott kevesebbet, mint a győztes lány. Biró Boglárka kiemelte, egyáltalán nem csalódott, a megyei és a régiós forduló, valamint az országos döntő is nagyon jó élmény volt számára.

 

Azt is megtudtuk tőle, a verseny szervezői és támogatói ajánlják majd különféle eseményekre, ahol modellként vonulhat végig a kifutón. Ezzel Boglárka nagy álma teljesülhet, mert kislánykora óta vonzza a modellkedés világa. Példaképe a világhírű magyar divatmodell, Palvin Barbara. A kaposvári szépség hozzátette, a tanulásra koncentrál, de ha visszautasíthatatlan ajánlatot kap, akkor változtat a fontossági sorrenden.

Edzeni kezd

Biró Boglárka elmondta, osztálytársai, tanárai és barátai is nagyon büszkék voltak rá. Családja mindenben támogatja az álmát, még akkor is mellette állnak, ha esetleg külföldi modellkarrierbe kezd. A kaposvári fiatal hozzátette, eddig nagyon keveset foglalkozott az alakjával, csak néha tornázott otthon, mostantól viszont sűrűbben eljár edzőterembe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában