Programajánló

2024.06.11. 11:02

A repülők és a sztárpilóták lesznek a főszereplők Kadarkúton

A repülők lesznek főszerepben a hétvégén Kadarkúton.

Góz Lilla

Fotó: Lang Robert Kaposvar

A repülőtéren különleges programokkal és sétarepüléssel várják a családokat 2024. június 15-16-án. Lehetőség lesz sétarepülésre helikopterrel, kisebb és nagyobb merevszárnyú repülőkkel és műrepülővel. 

A Besenyei Péter és Vári Gyula sztárpilóták különleges bemutatóinak lehetnek részesei a látogatók. Ejtőernyős bemutató és hőlégballon függeszkedés szintén a programsorozat része lesz. Old Timer autók kiállításának, valamint az Aviátor Repülőstörténeti Alapítvány repülőinek megtekintésére is lehetőség nyílik. Katonai és rendőrségi foglalkozásokat tartanak az érdeklődő fiatalabb korosztály számára. A Magyar Honvédség katonái földi akadálypályákkal, fegyverekkel és változatos tevékenységekkel foglalkoztatják az érdeklődőket. 

A gyerekeknek meglepetésprogramokkal készülnek a szervezők: lesz bohóc, bűvészshow, ugrálóvár, arcfestés, lufihajtogatás. Aki megéhezik, vagy megszomjazik, annak lesz lehetősége a vendéglátóknál fogyasztani. A repülőnapot második alkalommal szervezik meg és a belépés ingyenes. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában