Kaposvár

2024.07.08. 18:16

Gázvezeték felújítás miatt forgalomkorlátozás

Kaposváron, a Fő utcában gázvezeték rekonstrukciós munkálatokat végez az E.ON Hungária Csoport. A korszerűsítés részeként az érintett területen jelenleg üzemelő gázvezetéket egy biztonságosabb, korszerűbb műszaki paraméterű gázelosztó-vezeték rendszerre cseréli a szolgáltató.

Harsányi Miklós

Fotóillusztráció

Fotó: Lang Róbert

– A burkolat megbontásával járó gázvezeték-felújítási munkálatok július nyolcadikán kezdődnek és várhatóan augusztus 31-ig tartanak, ez idő alatt sebesség- és forgalomkorlátozásra lehet majd számítani – tájékoztatott pénteken az E.ON. – A felújítás a Fő utcában a Dózsa György utca kereszteződésétől a Kodály Zoltán Központi Általános Iskoláig tart majd.

Kaposvár, Fő utca gázvezeték felújítás, forgalom
Fotó: Lang Róbert

A munkavégzés alatt a földgáz-szolgáltatás valamint az üzletek és ingatlanok megközelítését biztosítják az utcában. Azonban a parkolásra a teljes útszakaszon – Dózsa György utca kereszteződéstől a Tallián Gyula utca kereszteződésig – nem lesz lehetőség, mivel a déli oldalon lévő parkolók aszfalt burkolatát is felbontják. Azt is közölték: az északi oldalon lévő parkolók helyét átadják a forgalomnak az akadálymentes közlekedés érdekében.

Kaposvár, Fő utca gázvezeték felújítás, forgalom
Fotó: Lang Róbert

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában