Kométa

2024.07.01. 14:13

Virsli sofőr és ajándékcsomag járt a kitűnő bizonyítványért

Ötvenhat jól tanuló diákot köszöntött hétfőn reggel a kaposvári húsüzem. A Kométánál hagyomány, hogy minden évben a tanév zárása után dolgozóik csemetéit díjazzák.

Góz Lilla

Fotó: Lang Róbert

Már a belépés után kéznyomatukat adták a gyerekek a Kométában hétfőn délelőtt. Egy falikép készült, amelyet tenyérnyomatukkal láttak el. Zsirmon Éva, a vállalat HR-vezetője köszöntötte a fiatalokat. 

– Mikor az igazgató kijelenti, hogy bezárjuk az idei tanévet, kitör a szűnni nem akaró vastaps és kezdődik a nyári pihenő, szeretnénk megköszönni, hogy az év folyamán milyen jól teljesítettetek – tette hozzá Zsirmon Éva.

Kométa Pedrazzini
Fotó: Lang Róbert

Kiemelte: hagyomány már, hogy a kaposvári húsipari vállalat megköszöni a diákok és a szülők kitartó munkáját. – A sikerhez nem csak szorgalom és tehetség szükséges, hanem a család támogatása is, büszkék vagyunk, hogy olyan kollégáink vannak, akik nemcsak a munkahelyen, hanem otthon is példamutató szülők – jegyezte meg Zsirmon Éva.

Kométa, jó tanulók köszöntése
Fotó: Lang Róbert

Idén ötvenhat gyermek kiváló tanulmányi eredményeit díjazták, akik között volt általános és középiskolás egyaránt.  A gyerekek egy félkörben ültek és egyenként mutatkoztak be Giacomo Pedranzininek, a vállalat ügyvezető igazgatójának, aki mindenkinek egyenként gratulált és oklevéllel, társasjátékkal, sportmezzel jutalmazta a jó tanulókat.

– Büszkék vagyunk a Kométa közösségére, gratulálunk a kitűnő bizonyítványotokhoz, amiért nagyon sokat dolgoztatok a tanévben – emelte ki az ügyvezető. Hozzátette: nagyon fontosnak tartják, hogy a családok asztalára egészséges, minőségi húsipari termékeket állítsanak elő, bízva abban, hogy a gyerekek is jóízűen fogyasztják ezeket.

Középpontban a gyerekek 

Rajzokon mutatták be a tanulók kedvenc sportjukat, volt, aki kosarazik, más lovagol vagy éppen röplabdázik. Egy filmet is megnéztek a Kométáról, amely azt is bemutatta, hogy miért tartják fontosnak azt, hogy egészséges hústermékeket gyártanak. Különleges harapnivalókkal is készültek a fiataloknak, az asztalra került kifliből kocsi, amelyet egy virsli sofőr irányított. Répási Klaudia tizenegy éves kislánya Anasztázia is örülhetett elismerésnek.
– Nagyon büszke vagyok rá, mert minden tanévben nagyon szépen teljesít és szerintem motiválja őket, hogy megdicsérik őket és kapnak egy kis elismerést - mondta el a védőgázas csomagoló részlegen dolgozó édesanya. Hozzátette: négy éve dolgozik a vállalatnál és örül, hogy gondolnak a gyermekére is, akár iskolakezdési támogatással, akár ünnepekkor, vagy tanév végén.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában