Nagy dolog helyett

2024.08.29. 16:18

Hetvenezer forintot vittek el a Kossuth téri nyilvános vécéből

Feltörték a Kossuth téri nyilvános vécé beléptető rendszerét csütörtökre virradóra, és az abban található hetvenezer forintot ellopták.

Marosi Gábor

Az ismeretlen vandálok a mosdó berendezéseiben is jelentős kárt okoztak. A történtek után a Kaposvári Városüzemeltetési Nonprofit Kft. feljelentést tett.

A társaság közleményében úgy fogalmazott, az önkormányzattal közösen mélységesen elítélik ezt a cselekményt, mellyel nemcsak anyagi kárt okoztak, hanem a város lakóinak tulajdonát is megrongálták. Kiemelték, arra kérik az illetékes hatóságokat, hogy a lehető legszigorúbb jogi eszközökkel lépjenek fel az elkövetőkkel szemben, és tegyenek meg minden szükséges lépést azért, hogy a felelősöket mielőbb elfogják.

 

Egy hét múlva, szeptember 6-án kezdődik majd a Miénk a Város Fesztivál, addigra a a Városüzemeltetés munkatársai gondoskodnak arról, hogy a mosdókat ismét lehessen használni. A teljes rekonstrukció azonban több időt vesz igénybe, ezért a helyreállítási munkálatok tovább tartanak.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában