Az erős nők közt somogyi volt az egyik legerősebb

Bajnoki címet és dobogós helyeket érdemeltek ki a somogyi erős hölgyek a hétvégén Kondoroson megrendezett HSMA Női Kamionhúzó OB. Pádártransz Kupán.

Koszorus Rita

Az ország legjobbjai 75 kiló alatti és feletti, valamint masters (40 év feletti) kategóriában indulhattak. Lábon, előre hajolva hámmal, valamint ülve, kötéllel húzták a versenyzők a 8 tonnás kamiont. 
A barcsi Hartmann Ágnes a 75 kilogrammos kategóriában nyerte el a legjobbnak járó címet, országos bajnok lett. Stocker Zsófia, szintén barcsi versenyző a második helyen végzett, Hosszú Petra Csokonyavisontáról szintén ebben a kategóriában indult, a negyedik helyen végzett. A versenyzőket Gorján Gábor, a Gorján Method megalkotója készítette fel. 
A +75 kilogrammos kategóriában kettő somogyi versenyző indult, Matán Anita harmadik, Cipóth-Mészáros Dorina a negyedik helyen végzett. A 40 év felettiek versenyében egy somogyi versenyző mérette meg magát, Győre Melinda második lett. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában