Fotók

2 órája

Együtt ünnepelték a konzervgyári nyugdíjasok Nagyatádon

A Konzervgyári Szakszervezeti Nyugdíjas Klub tagjaival telt meg a nagyatádi Kulturális Központ aulája.

Györke József

Horváth József klubelnök köszöntötte a megjelenteket. Elmondta, hogy három új taggal gyarapodtak, de hárman távoztak közülük, akikre néma felállással és mécsessel emlékeztek.
Ormai István leköszönő polgármester volt a rendezvény díszvendége. Méltatta az együtt töltött 30 évet. A nyugdíjasokra mindig számíthatott, legyen az bármilyen rendezvény. Amikor csak lehetetett, anyagilag is segítette munkájukat, megköszönve a városért végzett tevékenységüket. Kapcsolatuk egymás tiszteletére épült. Úgy érzi, a 30 év alatt ő maga is több és jobb lett segítői által. Megköszönte a felé áradó bizalmat.

Fotók. Györke József

Horváth József klubelnök a „Klub Dísztagja” elismerő oklevelet és emlékplakettet, valamint a klub ajándékát nyújtotta át Ormai Istvánnak.

Nem feledkeztek meg a „mindenki névnapjáról” sem. A hölgyek szegfűt, a férfiak egy kisdobozos sört kaptak. Hatalmas virágcsokorral köszöntötték a 80 esztendős Szabadkai Józsefnét. Felköszöntötték a Fekete házaspárt is, akik 60 éve fogadtak örök hűséget egymásnak. A finom vacsorát és a tombolasorsolást követően késő estig ropták a táncot Káplár Zoltán zenéjére.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában