Feljesztés

2 órája

Jövőre termelhet az új gyár: hamarosan felépül a kínai vállalatcsoport központja

A kínai Jiecang Linear Motion Technology vállalatot képviselő kínai delegációt fogadta Neszményi Zsolt főispán a kormányhivatalban a közelmúltban.

Sonline.hu

Fotó: TIBOR KOVACS

A lineáris hidraulikus szerkezetek és megoldások egyik vezető gyártója Kaposváron építi meg gyárát, a felépülő komplexum egyben a vállalatcsoport európai logisztikai központja is lesz. A kínai vendégek és a hivatal vezetői bejárták az építkezés helyszínét a Füredi úton, ahol kiderült, hogy a munkálatok mintegy 70–80 százalékos készültségi szinten vannak, a hivatal hamarosan kiadhatja a használatba vételi engedélyt. 
Lü Zhanxin a delegáció képviseletében elmondta, hogy a beruházás nem csak egy gyár lesz, nem csupán egy építkezés Kaposváron, hanem a jó kapcsolatnak a szimbóluma, ami további kínai beruházások alapjául szolgálhat a vármegyeszékhelyen és Somogy vármegyében, elősegítve a fejlődést. Neszményi Zsolt főispánt Lü Zhanxin fogadta az építkezésen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában