Balatonföldvár és Balatonlelle még elérhető

3 órája

M7-es autópálya: nem juthatunk le róla Őszöd és Szárszó között

Ismét útlezárásokra számíthatunk az autópályán, ezúttal a Balatonőszöd és Balatonszárszó közötti szakaszon kell erre felkészülni október 24-től. A forgalmi korlátozás mindkét irányban érvényes lesz.

Hajdú Marianna

Az M7-es autópályán 2023-ban kezdődött meg Magyarország eddigi legnagyobb gyorsforgalmi útfelújítása, amely egészen 2025-ig tart, és az autópálya 43 százalékát érinti. A 2024-es szintrendezés március 20-án kezdődött, és most újabb szakaszon - Balatonőszöd és Balatonszárszó között - végzik.

m7_01 M7
Újabb lezárásokra készülhetünk az M7-es autópályán Fotóillusztráció: MW

A tájékoztatás szerint október 24-től a 126-os kilométerkőnél mindkét irányban lezárják az M7 autópálya le- és felhajtó ágait, köztük 130-as kilométernél található Balatonőszödi csomópont le- és felhajtóját. 

A közeli települések, mint Balatonföldvár és Balatonlelle még elérhetőek, azonban a forgalom jelentős lassulására lehet számítani. 
A munka várhatóan november 27-ig tart. Az érintett útszakaszokon utazóknak érdemes előre tájékozódni a friss közlekedési információkról az MKIF, illetve az Útinform oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában