Portéka

2 órája

Most érdemes szétnézni a gyűjtőknek a NAV honlapján

Makettezőknek, gyűjtőknek szól a Nemzeti Adó- ás Vámhivatal (NAV) következő árverése. Kedden azt közölték most akár a kikiáltási ár feléért is megvásárolható a 15 millió forint összértékű bontatlan, dobozos autó, motor, hajó, illetve távirányítós játék.

Harsányi Miklós

Ha a türelem, a festék és a ragasztó adott, a többi beszerezhető egy jó makettezéshez a NAV következő árverésén. Emellett megvásárolhatók még különböző távirányítós játékok és kiegészítők is. 

– A kiárusított termékek közt széles árfekvésben lehet válogatni: megtalálható a pár tízezres és a több százezer forint értékű tétel is - számolt be kedden az adóhatóság. - A tárgyakra október 17-én 8 órától négy napon át tehető érvényes ajánlat, a portékák az árverés előtt, október 16-án személyesen is megtekinthetők, Budapesten. 

Közölték: a tételekre licitálni valamint a regisztrációról és további információkról tájékozódni a NAV árverési oldalán lehet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában