Mire elég a nyeremény?

2 órája

Milliárdos álom: luxus autókra, Karib-tengeri hajóhotelre és aranyrudakra is futná az ötöslottó nyereményéből

A világ egyik legdrágább luxus autójából, a Lamborghini Veneno-ból mindösszesen csak hármat tudna venni az a szerencsés, aki megnyerné az ötöslottó szombati, több mint 6 milliárd 200 millió forintos főnyereményét.

Marosi Gábor

A luxusjárgány 4,5 millió dollárba, átszámítva 1,65 milliárd forintba kerül. Az utazás szerelmesei is el tudnának tölteni néhány éjszakát a világ egyik, ha nem a legdrágább hoteljében. A Lover’s Deep – Luxury Submarine Hotel éjszakánként 150 ezer dollárba, 55 millió forintba kerül. Ezért a pénzért páratlan élményhez lehet jutni. A Lover’s Deep ugyanis nemcsak egy szállodai lakosztály, hanem egy saját tengeralattjáró, amellyel a vendégek lemerülhetnek a víz alá, és körözhetnek a Karib-tengeren. Az ötöslottó nyereménye 113 éjszakára lenne elég a luxus hajószállodában.

20240718_lotto_0006_MK_MW_bulvar20240719 BudapestLottózásFotó: Máté Krisztián MKMW bulvár, ötöslottó
Csak ötször kell jó helyre tenni az ikszet az ötöslottón és máris a miénk az álomnyeremény Fotó: Mate Krisztian

A több mint 6 milliárd 200 millió forintból pontosan 518 üveg Royal Tokaji 2008-as esszenciát lehetne vásárolni. A palackárak tekintetében a magyar nedű volt a 2019-es év legdrágább bora. Azonban hiába lenne rá pénze a nyertesnek, a méregdrága tokajiból csak 20 üveggel palackoztak. 

Vármegyénkben is lehetne költeni az ötöslottó főnyereményét 

Somogyban is gyorsan el lehetne verni a főnyereményt. Egy balatonboglári lenyűgöző, egyedi panorámájú luxusingatlan, mely 1,59 milliárd forintba kerül, majdnem négyszer kijönne a 6,2 milliárd forintból.
A Szerencsejáték Zrt. is adott néhány tippet, mire lehetne fordítani a lottónyereményt. Akár 200 darab egykilós, befektetési célú aranyrudat is vásárolhat nyereményéből az, aki ezen a hétvégén jól tippeli meg a nyerőszámokat. Az ezüsttömbből viszont 12 és félezer is kijönne. 

Korábban megkérdeztük a kaposváriakat, mire költenék, az akkor még valamivel kiesebb nyereményt:  


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában