Újabb három évre kapott bizalmat

Varga László

A Nyugdíjasok Kaposvári Egyesületének közgyűlésén Kardos István elnök beszámolt az idei év legfőbb történéseiről, kiemelve a Derű hangjai csoport, valamint külön is a csoporttagok – Ottó Erzsébet, Patak Józsefné és Kardos István – kimagasló sikerét az országos Ki mit tud?-on. Szót ejtett kirándulásokról, a nyugdíjasszövetség és város rendezvényein való részvételekről, a Takáts Gyula könyvtári és kreatív foglalkozásokról – hogy csak a legfontosabbakat történéseket említsük. 

Elmondása szerint az év hátralévő része sem lesz kevésbé mozgalmas, és továbbra is számít a tagság aktív részvételére. Ezt követően az elnök emléklapot adott át a kerek évfordulós születésnaposoknak, és megajándékozta a kora miatt leköszönő Krisz István felügyelőbizottsági elnököt. 

Újabb három évre Kardos István elnök kapott bizalmat, a két vezetőségi tag pedig Patak Józsefné és Szabadi Ferencné lett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában