Bulizási

2024.06.26. 11:25

Ingyenes vízi koncertek várnak a Balatonra

Ha nyár, akkor Balaton, lazulás és buli. Mi lehet jobb ilyenkor, mint a habokban hűsölni? Eközben élő zenét hallgatni! Ezt hozza el az idei BalatON koncertek programsorozat, ami Somogyban két helyszínen várja a zene szerelmeseit ingyenes bulikkal.

Koszorus Rita

Idén is vízre viszik a legjobb zenéket a Balatonon, ugyanis öt helyszínen, negyvennél is több fellépővel ezen a hétvégén visszatér a BalatON koncert programsorozat. A helyszínek között szerepel Balatonföldvár és Balatonboglár is, ahol majd augusztusban élvezhetik a vízi zenét a strandolók, de Balatonkenesén, Balatonfűzfőn és Balatonfüreden is több napon át lesznek koncertek a legmenőbb előadókkal. 

Ezt a feelinget sehol máshol nem kapod meg! 
Forrás: BalatONkoncert.hu

A zenészek egy, a parttól mintegy 8-12 méterre felállított színpadon szórakoztatják a közönséget, aki nem csak a vízben rophatja a vérpezsdítő dallamokra. Minden helyszínen a parton is állítanak fel egy méretes LED-falat, ahol követhető lesz, mi történik a színpadon, így aki szeretné, szárazon is megúszhatja a bulit. 

Minden buli ingyenes, sőt a helyszínen nyereményjátékok várják a vendégeket, amelyek keretében akár a fellépőkkel is találkozhatnak a rajongók. A szervezők eddig tizennégy fellépő nevét tették közzé, így biztosan a BalatON koncerten zenél majd az UFO, a Pál Utcai Fiúk, a Hősök, a Bestiák és Mihályfi Luca is. De a lista még várhatóan huszonkét további fellépővel bővül a nyár folyamán. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában