India Napok

2024.08.18. 15:52

Templomi táncokat és tradicionális hangszereket is kipróbálhattak a Krisna-völgyben

Több százan vettek részt a hétvégén az India Napokon a somogyvámosi Krisna-völgyben, ahol két teljes napon át bepillantást nyerhettek az indiai életfilozófia, világszemlélet, gasztronómia és művészetek színes és gazdag világába.

Kovács Gábor László

Felfedezhették az ősi templomi táncok és zenei előadások művészetét, mert volt táncbemutató és megszólaltak a tradicionális indiai hangszerek. A látogatók kifesthették magukat a henna művészek segítségével, és az indiai öltözködéssel is megismerkedhettek. 

Ízelítőt kaphattak a hagyományos indiai gasztronómia ízeiből, változatos vegán és vegetáriánus ételekkel várták a vendégeket. A rendezvénnyel a résztvevők együtt ünnepelték az indiai kultúra sokszínűségét és gazdagságát. Ökörfogatos túra is indult a völgyben, mialatt a vendégvezető mesélt az az ottani életvitelről és mindennapokról. Ez volt a nyári programsorozat utolsó turisztikai fesztiválja, a de egészen tavasztól egyénileg is látogatható a Krisna-völgy, mondta Rúpa-Manohara Dász, vagyis Magola Roland sajtóreferens.   

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában