Férfi röplabda extraliga

2024.04.07. 06:00

Megint le kell győzni a MAFC csapatát

Vasárnap 14.05 órakor játsszák – a szokatlan időpont a tv-közvetítés miatt van – a Kaposvár Arénában a Fino–MAFC-BME bajnoki elődöntő harmadik (reményeink szerint utolsó) mérkőzését.

Fenyő Gábor

Fotó: Muzslay Péter

 Miután a másik ágon a Székesfehérvári MÁV Előre SC-Foxconn szintén három szettes találkozón nyert  Debrecenben (is), így a jelek szerint megismétlődik a tavalyi bajnoki döntő.
– Azon vagyunk, hogy vasárnap délután hazai pályán lezárjuk a párharcot. Nem lesz könnyű dolgunk, mert a MAFC-BME nem feltartott kézzel érkezik majd Kaposvárra – mondta még a csütörtök esti fővárosi találkozó után Szlobodan Prakljacsics, a Fino Kaposvár szerb mestere. A vendég fővárosiaknak nincs semmi veszíteni valójuk, vagyis felszabadultan játszhatnak a Kaposvár Arénában. A házigazda somogyiaknak viszont végig figyelniük és maximálisan koncentrálniuk kell, ha ott akarnak lenni a döntőben.
Márpedig már vasárnap szeretnék bebiztosítani a helyüket az idei fináléban. Ha összejön – s miért ne sikerülne? –, akkor már a 27. bajnoki döntőjére készülődhet a Fino Kaposvár társulata. A 19. Magyar Kupa-győzelmet már elkönyvel(het)tük nem egészen egy hónapja, egészen pontosan március 10-én az Érd Arénában. Most a jubileumi 20. bajnoki cím a cél.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában