Fitnesz - fotókkal

2024.06.27. 19:15

A város büszke a fitneszesekre

Nagyszerű eredményeket értek el a cacaki gyermek fitnesz világbajnokágon a magyar válogatott tagjaként a kaposvári Bakó-Sas Fitnesz SE sportolói, akiket Dér Tamás, Kaposvár alpolgármestere köszöntött csütörtök délután.

Klein Péter Nándor

Fotó: Muzslay Péter

A következő nagyobb versenyeket bár csak ősszel rendezik a fitneszesek számára, azonban a kaposvári Bakó-Sas Fitnesz SE edzései így is nagy létszámmal zajlanak. Prukner-Sas Médea elit kategóriás tanítványai csak akkor tartottak egy szusszanásnyi szünetet, amikor belépett az RG Csarnokba Dér Tamás, Kaposvár alpolgármestere, hogy gratuláljon a gyermek fitnesz világbajnokságon bronzérmet szerző kaposvári csapatnak. 

Sovák Réka és Prukner-Sas Médea edzésen, fitnesz
Fotó: Muzslay Péter

– Nagyon büszkék vagyunk a sportolókra, akik remek eredményt értek el a világbajnokságon – mondta Dér Tamás. – Azt kértem a lányoktól, hogy járjanak elől jó példával és mindenkit buzdítsanak arra, hogy sportoljon, hiszen így érhetjük el azt, hogy Kaposvár 2030-ra az ország egyik legegészségesebb városa legyen. 

A cacaki világbajnokságon a kaposváriak közül Sovák Réka érte el, aki korosztályában bejutott a döntőbe, ahol végül a hatodik helyet szerezte meg. 
– Jó élmény volt számomra a szerbiai világbajnokság, amely az eddigi legjobb versenyeim közé tartozik, élveztem minden percét, ráadásul a gyakorlataim is remekül sikerültek – mondta Sovák Réka, aki hozzátette: azért szereti ezt a sportágat, mert rengeteg akrobatikus elemet tartalmaz, illetve a tánc iránti szenvedélyét is megélheti benne. 

A fitnesz gyermek korosztályába nemrég bevezetett Challenge kategóriában is kimagasló eredményt ért el az ifjú sportoló, ugyanis bronzérmet szerzett. 
– Nem igazán tetszik ez az új kategória, viszont jó eredményeket érek el benne, így lehet, hogy a jövőben megkedvelem – tette hozzá nevetve Sovák Réka. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában