Kosárlabda

2024.06.18. 18:14

Dalibor Damjanovic nélkül készül a feljutásra a Kaposvár

Távozik Kaposvárról Dalibor Damjanovic, miután a Kometa Kaposvári KK közös megegyezéssel szerződést bontott a vezetőedzővel.

A szlovén szakember szezon közben érkezett a somogyi klubhoz Váradi Kornél lemondását követően 2023 decemberében. A vezetőedző a bajnokság 13. fordulójában a későbbi bajnoki ezüstérmes és kupagyőztes Szolnok otthonában vereséggel debütált, ugyan ekkor még csak egy edzést tudott tartani a csapatnak. Az ezt követő hat meccsből négyet is megnyertek a somogyiak az új szakember vezetésével. Még a címvédő Szombathely kihívóját a Fehérvárt, is sikerült legyűrnie a Kaposvárnak, mely nagy bravúrnak számított. 

A válogatott szünet után azonban egy megnyert meccset hosszabbításban buktak el Filipovityék a Honvéd otthonában, mellyel megkezdődött a somogyi alakulat tavaszi mélyrepülése. Az alapszakaszban zsinórban öt vereséggel zárt a csapat, majd az alsóházi rájátszásban is elbukták a bennmaradásért vívott csatát. Dalibor Damjanovic mérlege Kaposváron 9 győzelem és 15 vereség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában