Vízilabda

2024.07.28. 11:31

Kaposvári VK: újabb Pellei a keretben

Bejelentette második nyári igazolását az E.ON férfi vízilabda OB I.-ben érdekelt Kaposvári VK, amely szerződtette Pellei Kristófot, aki így újra testvérével, Frankkal játszhat együtt.

Klein Péter Nándor

Pellei Kristóf, még pécsi színekben

Fotó: Laufer László

A válogatott center, Hárai Balázs után bejelentette második nyári érkezőjét a Kaposvári VK, amely leigazolta Pellei Kristófot, aki Szentesen kezdett el vízilabdázni. Az utánpótlásban eltöltött évek után stabil tagja volt az otthon midig erős Csongrád-Csanád vármegyei gárdának, melyet 2014-től egészen 2022-ig erősítette. A jelenleg 25 esztendős pólós ezt követően Pécsre igazolt, a következő idénytől pedig már a kaposváriakat erősíti, így újra testvérével, Frankkal játszhat egy csapatban. 
– Sokat számított, hogy a testvérem is itt játszik – nyilatkozta a kapospolo.hu-nak Pellei Kristóf. – Ismerem a csapat nagy részét, ezek adták a döntésem alapját. Nagyon várom már, hogy újra a testvéremmel szerepelhetek egy csapatban, hiszen eddig olyan klubokban játszottunk, melyek egymás riválisai voltak, mint a Kaposvár és a Pécs, illetve a Szeged és a Szentes. Szerencsére most úgy alakult, hogy megint együtt játszhatunk. 
A 25 esztendős vízilabdázó mindenképpen szeretne előrébb lépni a kaposváriakkal a tabellán. 
– Mindig is pozitív kép élt bennem a klubról, a körülmények jók, szép az új uszoda, úgyhogy nagyon bizakodó vagyok – tette hozzá Pellei Kristóf. – Tavaly is szintet lépett a csapat, de úgy érzem, hogy az előttünk álló idényben is feljebb tudunk lépni a tabellán. Ezért fogunk küzdeni minden egyes mérkőzésen. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában