Kosárlabda

2024.09.12. 11:13

Megyei All-Star Gála a Kaposvár Arénában

Szombaton immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Somogy Vármegyei Kosárlabda Szövetség jóvoltából a megyei All-Star Gála, melynek helyszíne ezúttal is a Kaposvár Aréna lesz.

Az első All-Star Gálát még 2020-ban, a másodikat pedig a COVID-19 miatt 2022-ben rendezték, a harmadik pedig szeptember 11-én, délelőtt 11.00 órától kerül megrendezésre, a XIII. Orosz László Emléktorna helyosztóit megelőzően.

Ahogyan a korábbi években, úgy ezúttal is „Ékes” és „Skoda” csapatként lépnek majd pályára az amatőr megyei kosárlabda-bajnokság legjobb játékosai, akik ezzel tisztelegnek a Somogy vármegyei kosárlabdéletben elévülhetetlen érdemeket szerző Ékes Tamás, valamint Skoda László emléke előtt.


III. Somogy Vármegyei Kosárlabda All-Star Gála
„Ékes” csapat–„Skoda” csapat
Időpont: Szombat 11.00 óra
Helyszín: Kaposvár Aréna

Ékes csapat: Kiss Viktor, Mihalics Zoltán (Marcali VSZSE), Csabai Máté, Ötvös Richárd, Kovács Márió (Zrínyi KK), Nagy Attila, Gál Balázs, Pintér Dániel (Kometa-Gyakorló), Bodor Dániel, Bán Balázs (Azúr Drogéria KK), Fogarassy Levente (Balatoni Aranysakálok KSE). Edző: Fodor Dénes (Zrínyi KK).

Skoda csapat: Sótonyi Ádám, Zsille Péter, Pöttendi Gábor (Monok SE), Hideg Norbert, Kovács Barna, Bodródi Márk, Karabulut Tunahan, Lévai András, Hock Gergő (Táncsics-Gyakorló), Heffer Barnabás, Bodor Csongor (Henger KK). Edző: Pöttendi Gábor (Monok SE).


A gálamérkőzés szünetében tripladobóverseny színesíti a programot, amelyben a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola (KASI) ifjú tehetségei segédkeznek.  

A hárompontos-dobóverseny résztvevői: Hock Gergő (Táncsics-Gyakorló, Bodor Csongor (Henger KK), Ötvös Richárd, Romanek Péter (Zrínyi KK), Zsille Péter (Monok SE), Nagy Attila (Kometa-Gyakorló).

A Kaposvár Aréna szombaton 10.00 órakor nyitja meg a kapuit, a belépés pedig ingyenes. A szervezők sok szeretettel várják a kosárlabda szerelmeseit, illetve minden érdeklődőt. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában