Labdarúgás

5 órája

Győzelmével már ötödik a BFC Siófok

A harmadosztályú labdarúgó-bajnokság (NB III.) Dél-Nyugati csoportában megszerezte szezonbeli hatodik győzelmét a BFC Siófok csapata, mely a Szekszárd elleni sikerrel újabb pozíciót javított, így az ötödik helyről várhatja a folytatást.

Az első játékrészben mindkét oldalon érintetlen maradt a háló, noha hazai oldalon két kimondottan nagy lehetőség kínálkozott a gólszerzésre. A fordulás után a csapatkapitány, Horváth Attila talált a kapuba, ám Sütő Endre révén a vendégek rövidesen válaszoltak. A 69. percben aztán Major Szabolcs vette be Pomozi Zoltán hálóját, majd Szaka Antal állította be a 3–1-es véderedményt. Előbbi már a hetedik gólját szerezte és a BFC Siófok legeredményesebb játékosa ezzel, míg utóbbi életében először talált be felnőtt, NB III-as bajnokin. 

Győzelmével
Győzelmével már ötödik a BFC Siófok     Fotó: NemA

BFC Siófok–Szekszárdi UFC 3–1 (0–0)
Siófok, VárosiStadion 600 néző; V.: Jakab Árpád.
Siófok: Hutvágner G. - Mervó B. (Király Zs. 88.), Szaka A. (Saja A. 88.), Horváth A., Major Sz., Biró R., Bodor Z. (Mácsik D. 88.), Polényi G., Pécseli, Papp M. (Varga M. 88.), Balogh B. (Horváth P. 88.). Vezetőedző: Mészáros József.
Szekszárd: Pomozi Z. - Füredi P., Péter A., Sötő E. (Horog Á. 87.), Fekete M., Bartha L. (Tóth D. 79.), Arena Á. (Paksi D. 79.), Gellér A. (Major P. 79.), Lékó R. (Péter D. 64.), Ignácz B., Tokody B. Vezetőedző: Mészáros István.
Gólszerzők: Horváth A. (51.), Major Sz. (69.), Szaka A. (73.), ill. Sütő E. (65.).


Mészáros József: – Az első játékrészben két hatalmas gólhelyzetet is kihagytunk, egy egyébként nagyon masszívan védekező csapattal szemben. A fordulás után komoly mezőnyfölénybe kerültünk és számtalan gólhelyzetet alakítottunk ki, amiből hármat sikerült is gólra váltanunk. A második félidő alapján azt mondhatom, hogy az eredmény reális, ha pedig a mérkőzés egészét nézem, akkor azt mondhatom, közepes játékkal gyűjtöttük be a három pontot. A góllövéssel hadilábon állunk, így kimondottan örülök neki, hogy végre háromszor is betaláltunk. 


Folytatás október 27-én, vasárnap 13.00 órakor a kilencedik helyen álló Bonyhád-Majos otthonában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában