Labdarúgás

3 órája

Szaka Antal találata a döntetlent jelentette a BFC Siófoknak

Az NB III. Dél-Nyugati csoport 13. fordulójában a házigazda Majosi SE a kilencedik, a vendég BFC Siófok pedig az ötödik helyről várhatta a folytatást.

Fenyő Gábor

Fotó: NemA

A 24. percben Lőrinc Dániel szerezte meg a vezetést a Bonyhádon játszó Majosnak, majd három perccel később Husvért Ádám egyenlített, miután a saját kapuját vette be. Szünet után a 49. percben Dávid Zoltán Gergő szerzett újra vezetést a házigazdáknak, majd a 71. percben Szaka Antal találata döntetlent ért.

A siófoki együttes helyet cserélt a bajnoki tabellán a Pécsi MFC-vel, azaz újra hatodikak, a majosi csapat pedig a szerzett egy pontnak köszönhetően feljött a nyolcadik helyre, vagyis megelőzte az MTK második számú garnitúráját.

A BFC Siófok társulata november 3-én, vasárnap 13 órakor a 14. helyen található Pécsi TE-PEAC gárdáját fogadja.

Majosi SE–BFC Siófok 2–2 (1–1)
Bonyhád, BVLC sporttelepe. Vezette: Holczbauer F. (Sztányi T., dr. Bencze A.).

Majosi SE: Budzsáslia B. – Szabó Z. (Kása B. a szünetben), Husvéth Á. (Keresztes Z. a 88. percben), Lőrinc D., Balogh Á., Kovács L. (Preininger P. a 26. percben), Dávid Z.,  Stampfel K., Nagy Á. (Zsiga P. a szünetben), Abért M., Hatvani D. (Sztankó D. a 77. percben). Vezetőedző: Varga Balázs.
BFC Siófok: Hutvágner G. – Mervó B., Szaka A., Horváth A., Major Sz. (Mayer M. a 76. percben), Biró R., Bodor Z. (Mácsik D. a 76. percben), Polényi G., Pécseli Sz. (Saja A. az 59. percben), Papp M., Balogh B. Vezetőedző: Mészáros József.

Gólszerzők: Lőrinc D. (a 24. percben), Dávid Z, (a 49. percben), illetve Husvéth Á. (a 27. percben – öngól), Szaka A. (a 71. percben).
Sárga lap: Balogh B. (a 46. percben), Zsiga P. (az 53. percben), Hatvani D. (a 73. percben), Bodor Z. (a 75. percben), Biró R. (a 84. percben).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában