Fotók

3 órája

Tüzes bulival várták a vendégeket az igali fürdőben

Tökfaragással, arcfestéssel, zenés medencés fürdőzéssel és tűzvarázs show-val is készültek a látogatóknak az Igali Gyógyfürdőben szombaton. A halloween-i bulit több év kihagyás után rendezték meg újra az igali fürdőben.

Szabó Gabriella

Kifaragott tökökkel is díszítették a kinti medencék környékét az igali fürdőben, ahol dj is szórakoztatta a fürdőzőket. 
– Délelőtt a kertet rendeztük, s úgy gondoltuk, hogy megérdemlünk egy kis pihenést, ezért választottuk a fürdőzést. Rendszeresen járunk Igalba, de ilyen zenés buliban most vagyunk először – mesélte az Attalából érkezett Rátkai Melinda

igal, halloween, gyógyfürdő, igali
Halloween tökök fogadták az érkezőket az Igali Gógyfürdőben. Fotók: Szabó Gabi

Sokan visszajáró vendégek már a gyógyfürdő különböző programjain. Kottán Jánosék Németországban élnek, de amikor tehetik, általában 3-4 havonta hazalátogatnak és akkor az igali fürdőzést sem hagyják ki. – A mostani halloween-i bulira különböző vicces, rémisztő kiegészítőkkel készültünk. Gondoltuk, hogy ezzel is feldobjuk a programot – mesélte János.

Kottán Jánosék Németországból látogatnak haza, amikor tehetik.

 A 36-38 fokos vízben nemcsak pihenhettek, hanem egykori és jelenlegi slágerekre bulizhattak is a vendégek a kinti medencékben. Az est folyamán pedig egy tűzvarázs show is várta a fürdőzőket. – Egy rémesen izgalmas és látványos halloween-i műsort hoztunk Igalba, ahol a tűz mellett led-es zsonglőr eszközökkel is igyekeztük szórakoztatni a közönséget – mesélte Illés Beáta a tűzvarázs produkció egyik tagja. 

Az igali fürdőben egész évben színes programot kínálnak

A gyógyfürdőben egész évben kínálnak programokat az idelátogatóknak. A halloween-i zenés fürdőzést több év kihagyás után szervezték meg újra. – A gyerekeket napközben ingyenes tökfaragással, lufihajtogatással, arcfestéssel vártunk, de nemcsak a kicsik, hanem az idősebbek is szívesen alkottak. Egy 78 éves hölgy is kipróbálta a tökfaragást – mesélte Gellért Attila. Az Igali Gyógyfürdő marketing vezetője hozzátette: a tematikus programok állandó eleme a zene. Nem ritka, hogy élő muzsika szól a medencék partján, ezúttal dj szolgáltatta a slágereket a hosszabbított nyitvatartás mellett este 10 óráig. 

Legközelebb külön programmal, november 10-én Márton-napi zenés fürdőzésre várják a vendégeket. Erre az alkalomra a helyi éttermek, büfék is készülnek, ahol libás ételeket és újborokat is lehet majd kóstolni. 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában