Közélet

2013.08.18. 18:22

Reuma kúra sodrófával, petrencerúddal

Címkék#Hetes

Játékosan és sportosan: szépkorúaknak szervezett versenyt hétvégén a nyugdíjasok szervezeteinek megyei szövetsége Hetesen. Húsz csapat részvételével lezajlott találkozón kétszáznál is többen vettek részt.

Harsányi Miklós

Sodrófahajítás, petrencerúdtartás időre, gyaloglás és célba dobás: változatos feladatok színesítették a Reuma Kúra sportversenyt, amelyet harmadszor rendezett meg a somogyi szövetség. Egyeként hat fős csapatok indulhattak a versengésen.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A találkozón kétszáznál is többen vettek részt
[/caption]
– Egy-egy ilyen program lehetőséget teremt a találkozásra, a civil szervezetek közötti kapcsolatok erősítésére – közölte Stikel János, a megyei szervezet elnöke. – Elsősorban környékbeli településekről érkeztek a résztvevők, akik szemlátomást jól érezték magukat. Nagyon tetszett nekik a sportos, játékos feladatok sokasága, mely erőt és ügyességet egyaránt igényelt. Egyéni- és csapatfeladatok színesítették a rendezvényt, ahol a férfiak és a nők külön is próbára tehették ügyességüket.



Izgalmakban bővelkedett a találkozó, melyet a hetesi nyugdíjasklub nyert meg. Második helyen a kaposvári Noszlopy Gáspár honvéd nyugállományúak klubja végzett, míg a somogyvári Színes falevelek klubjának II. sz. csapata szerezte meg a harmadik helyezést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!