Közélet

2016.11.20. 07:44

X-Faktor: Jáger Kinga párbaj nélkül búcsúzott

Kiesett az X-Faktorból Jáger Kinga, a böhönyei induló kapta ugyanis a legkevesebb szavazatot a nézőktől, így a párbajról is lemaradt.

Sonline

A nézők döntése alapján kiesett az X-Faktorból Jáger Kinga. A böhönyei lány az élő show-ban ezúttal Beyoncé Crazy In Love számát énekelte. A mentorok ezúttal nem voltak jó véleménnyel a somogyi lány előadásáról, Gáspár Laci azt mondta, ehhez a dalhoz kevés volt Kinga. Még mentora, Tóth Gabi sem tudta megvédeni, bár hangsúlyozta a próbák során hiba nélkül elénekelte a számot a somogyi tehetség.



Mivel Jáger Kinga kapta a legkevesebb nézői szavazatot, így párbaj nélkül esett ki, melyen Gáspár Laci két választottja, Fejes Szandra és Ónodi János mérette meg magát, s végül Ónodi János búcsúzott az X-Faktortól.
Jáger Kinga tehát elbúcsúzott a tehetségkutatótól. Ahogy megírtuk 2012-ben már eljutott a mentor-házig, de akkor Malek Miklós – akinek akkor épp Tóth Gabi volt a segítője – haza küldte a versenyzőt, így nem szerepelhetett az élő show-ban.
Volt egy másik megyei indulója is a produkciónak, a 28 éves somogyudvarhelyi Balogh Eszter azonban viharos körülmények között, már az első fordulóban, távozott az X-faktorból.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!