Hirdetés

3 órája

Üzleti rendezvények és ünnepi események felsőfokon – Dráva Hotel ajánlatai vállalkozások számára

A Dráva Hotel **** Harkány, a Dél-Dunántúl egyik legkiválóbb szállodája, nem csupán pihenési lehetőséget kínál vendégeinek, hanem a vállalkozások számára is ideális helyszínt biztosít különböző üzleti rendezvények, események és ünnepi alkalmak lebonyolításához. Ennek kapcsán beszélgettünk Puch Eszterrel, a Dráva Hotel ügyvezetőjével.

PR cikk
Puch Eszter, a Dráva Hotel ügyvezetője

Mit ajánlanak az idei szezonban a vállalkozások számára?

A cégek számára kiváló lehetőség, hogy a Dráva Hotel szolgáltatásait kihasználva emlékezetes rendezvényeket szervezzenek, legyen szó konferenciáról, vezetői meetingről, csapatépítésről, karácsonyi céges partiról vagy akár a mikulásünnepségről.

Milyen üzleti események a legjellemzőbbek télen a Dráva Hotelben?

Konferencia, csapatépítő tréning, board meeting, vagy csak egy pár órás bowling verseny is sok cég számára ebben az időszakban kerül megrendezésre. Gyorsak vagyunk, nem kell fél évre előre lefoglalni a termeket, vagy a bowlingot, biztos, hogy pár héten belül is találunk megfelelő időpontot. Nincsenek elkésve azok sem, akik most kezdik szervezni az októberi rendezvényeket. Érdemes tudni, hogy a Dráva Hotel tágas, modern konferenciatermekkel várja az üzleti világ képviselőit. A helyiségek jól felszereltek, korszerű technikai eszközökkel rendelkeznek, így tökéletesen alkalmasak konferenciák, tréningek, workshopok, és üzleti tárgyalások lebonyolítására. A szálloda különböző méretű termei 10-190 fő befogadására alkalmasak, így minden cég megtalálja az igényeinek megfelelő helyszínt.

 

A rendezvények mellé a hotel személyre szabott catering szolgáltatást kínál, amely magában foglalja a frissítőktől kezdve a teljes menüsoron át a különleges igények kielégítését is. A céges rendezvényekre készített ajánlatokban helyi alapanyagokból készült ételek, borok és italok szerepelnek, a hotel séfje pedig garantálja az ízek harmóniáját és a különleges gasztronómiai élményeket.

Honnan érkeznek Önökhöz a cégek?

Az ország egész területéről, hiszen Harkány könnyen megközelíthető autópályán, és a lokáció nyújtotta többlet szolgáltatás miatt érdemes ellátogatni erre a vidékre is. Pécs-Villány közelsége, a gyógyvíz nyújtotta lehetőség, a 7,5 hektár terület, a bowling bár különálló részlege mind-mind számtalan kiegészítő programot kínál. Természetesen időről – időre vannak visszatérő vállalatok, akik egyre nagyobb létszámmal, egyre nagyobb szolgáltatás csomagot vesznek igénybe. Biztosítjuk, hogy a legtökéletesebb rendezvényt tudjuk nyújtani számukra.

Újdongásként említette a Catering szolgáltatások és kitelepülési lehetőségeket.

Igen, az idei évben bővítettük a szolgáltatásainkat, már teljes Baranya, Tolna és Somogy megye egy részén is képesek vagyunk catering szolgáltatást vállalni. A Dráva Hotel nem csak a házon belüli rendezvényekre kínál megoldásokat, hanem külső helyszínekre is kitelepül catering szolgáltatásával. Legyen szó egy pécsi irodáról vagy egy baranyai szőlőhegyen lévő rendezvényről, a hotel csapata bárhol biztosítja az ízletes fogásokat és a professzionális kiszolgálást. Akár az Ön otthonában is!

A kitelepülési catering csomagok különböző méretű eseményekre szabhatóak, legyen szó kisebb csapatépítőkről, üzleti vacsorákról vagy nagyszabású céges összejövetelekről. A Dráva Hotel külön figyelmet fordít a fenntarthatóságra és a helyi termékek használatára, ezzel is hozzájárulva a régió gazdasági és ökológiai fejlődéséhez.

Mik a mostani aktualitások?

Az őszi konferenciák, az Ünnepi rendezvények – Karácsonyi party és Mikulás ünnepségek előkészületei zajlanak a Dráva Hotelben.

Az év végi ünnepek mindig különleges alkalmat jelentenek a cégek számára, hogy összekovácsolják csapatukat és köszönetet mondjanak az éves munkáért, esetlegesen megtervezzék a jövő évi üzleti számaikat, tevékenységi körüket. A Dráva Hotel ehhez tökéletes helyszínt és programokat biztosít. A céges karácsonyi rendezvényekre exkluzív ajánlatokat kínálnak, ahol a dekoráció, a karácsonyi menü és az ünnepi hangulat gondoskodik arról, hogy mindenki felejthetetlen élményben részesüljön.

A hotel tágas étterme, a Retro Bowling Bár, a hangulatos teraszai és jól felszerelt konferenciatermei lehetőséget nyújtanak különböző típusú karácsonyi partyk megszervezésére, a családias összejövetelektől kezdve a nagyobb, akár több száz fős eseményekig. Az ünnepi menüsorban a hagyományos karácsonyi ételek éppúgy megtalálhatóak, mint a modern gasztronómiai különlegességek, vagy a különböző diétákhoz illeszkedő mégis ízletes ajánlatok.

A céges Mikulás ünnepségek is egyre népszerűbbek, ahol a vállalkozások a dolgozóikat, vagy akár családi nap keretében a dolgozók gyermekeit lepik meg egy emlékezetes programmal. A Dráva Hotel teljeskörű szolgáltatást kínál ezekre az eseményekre, beleértve a gyerekek szórakoztatását, ajándékozást és játékos programokat. A hotel tágas parkja, a kisállatsimogató, a wellness, a játszószoba és játszótere pedig ideális helyszínt biztosít a szabadtéri programokhoz, míg a belső terekben a Mikulás és segítői varázsolnak ünnepi hangulatot.

 

Összességében elmondhatjuk, hogy Önöknél a kényelem és kikapcsolódás a vendégek számára biztosított.

Mindent megteszünk azért, hogy a vendégeink jól érezzék magukat nálunk, élményeket gyűjtsenek. A Dráva Hotel nem csupán rendezvényhelyszín, hanem a pihenés és a feltöltődés ideális színtere is. A vendégek számára modern, kényelmes szobákat kínál, valamint wellness-részleget, ahol a rendezvények után lehetőség nyílik a relaxálásra is. A medencék, szaunák és a masszázsok segítenek ellazulni és felfrissülni a dolgos napok után.

A Dráva Hotel ideális választás az aktív cégek számára, ha egy professzionális, ugyanakkor családias légkörű helyszínt keresnek üzleti rendezvények vagy ünnepi események lebonyolításához. Legyen szó egy céges karácsonyi partiról, mikulásünnepségről vagy üzleti konferenciáról, a szálloda minden igényt kielégítő szolgáltatásaival garantáltan felejthetetlen élményt nyújt. Várjuk Önöket!

Foglalás és további információk: Dráva Hotel Thermal Resort Harkány
Weboldal: www.dravahotel.hu
Telefon: +36 72 580 980 
E-mail: [email protected]

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában