Kék hírek, bulvár

2017.02.09. 08:54

Emberekre vadászott ökle elé, aztán autókat tört egymás után a zimányi ámokfutó

Tombolt a helyi kocsmában és a parkoló kocsikat is szétverte egy 46 éves zimányi férfi.

Kovács Gábor

Tavaly nyáron az egyik zimányi presszóban italozott, az esti órákban erősen részegen kötekedni kezdett a vendégekkel. Egy férfit többször is verekedésre szólított fel, de kitértek előle. Egy ismerőse próbálta a vádlottat nyugtatni, őt azonban lefejelte. Ezután ismét a kiszemelt áldozatára támadt rá, megrúgta, ököllel arcul ütötte, majd amikor az utcára menekült, ráugrott, földre döntötte. Tovább ütlegelte, amíg le nem fogták és el nem távolították a vendéglőtől. Késő este a még mindig ittas vádlott egy bottal három, az utcán parkoló autót is megrongált, a szélvédőket, lámpabúrákat törte be, összesen több mint 100 ezer forint kárt okozva.



A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség garázdaság vétsége és rongálás vétsége miatt vádat emelt a 46 éves férfivel szemben. Az erőszakos bűncselekmény miatt már büntetett, felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt álló vádlottal szemben végrehajtandó szabadságvesztés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!