Szerelem

2024.05.29. 13:32

Szomorkodhatnak a tinilányok, elkelt Bradics Jácint

Úgy tűnik, minden összejön a közmédia A dal című műsorában ismertté vált berzencei énekesnek. Bradics Jácint szerelmes.

Koszorus Rita

Hamarosan új dallal rukkol elő a fiatal énekes.

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

Bradics Jácintnak nemcsak szakmai lehetőségeket hozott a műsor, de úgy fest, szerelmet is. A fiatal tehetség közönségkedvencként jutott A Dal 2024 műsorában egészen a döntőig. Bár a végső győzelem nem az övé lett, a műsornak köszönhetően nyertesnek érzi. Nemcsak szakmai téren tárultak ki kapuk előtte, hanem a magánélete is jól alakul. 

Bár korábban is népes rajongótábora volt, a Duna műsorának hála országosan megismerték a nevét, ez pedig hazug barátokat is hozott, de a 19 éves Jácint résen volt. – A közvetlen környezetemben mindenki mellettem állt végig, amiért nagyon hálás vagyok. A tágabb ismeretségi körömben tapasztaltam ellenérzést, de azt gondolom, hogy ezzel nekem nem kell foglalkoznom. Teszem a dolgom, megyek tovább a kijelölt úton, fogalmazott Jácint a Metropol kérdésére. 

S hogy mi a helyzet a hölgyek rajongásával? A tehetséges énekes erre is válaszolt. – Óvatosan tudok erről nyilatkozni, mert jelenleg alakulóban van egy komolyabb kapcsolatom egy nagyszerű lánnyal, akivel még a Dal kezdete előtt ismerkedtem meg, árulta el a berzencei énekes. 

Hozzátette: persze a műsor óta több rajongói levelet kap és gyakran meg is állítják az utcán a lányok, de igyekszik nem visszaélni a helyzettel. 

A Metropol kérdésére Jácint felidézte: Óriási élmény volt az a három hónap, amit a Dal 2024 műsorában tölthettem, nem is gondoltam volna az elején, hogy a döntőig eljutok. – Igazából már a legjobb negyvenbe kerülni is komoly eredmény, de az, hogy szimfonikus zenekar kísért a hazai dalverseny döntőjében, az a hab a tortán, mondta a fiatal tehetség. 

bradics jácint
Van oka boldognak lenni. 
Forrás: Strong Record / Csányi István 

Szerencsés helyzetben vagyok, mert a kapuk már a műsor előtt is nyitva voltak, remek menedzsmenttel dolgozhatok együtt. Az idei évet az építkezésre fordítjuk, elkészültek az újabb dalaim, amelyeket hétfőn mutatok be élő stúdiókoncert keretén belül a Petőfi Rádióban. Bízom benne, hogy az új dalok közül is lesz olyan, amit a rádióhallgatók rendszeresen hallhatnak majd. Ötlet szintjén már felmerültek duettpartnerek, de a kiadón belül is vannak olyan sztárelőadók, akikkel szívesen együttműködnék egy-egy dal erejéig. Volt felkérés is egy nagyon népszerű énekesnővel, ez még tárgyalási szinten van, de bízom benne, hogy sikerül összehozni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában