Folytatódnak a szintrehozási munkálatok

2024.09.16. 13:46

Újabb lezárások az M7-es autópályán

Mától ismét több helyen kell forgalomelterelésre illetve korlátozásra számítani az M7-es autópálya Somogy vármegyei szakaszán.

Hajdú Marianna

Fotó: Németh András Péter

Szeptember harmadik hetében is több helyen várható út- illetve pihenőhelyi lezárás az M7-es autópálya Somogy vármegyei szakaszain. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint a Balatonszárszó térségében zajló munkálatok miatt a csomópont lehajtó és felhajtó ágait is lezárják a főváros felé vezető irányban, ami jelentős forgalomkorlátozással jár. Az érintett szakaszoknál forgalomterelésekre és hosszabb menetidőkre kell számítani.

Részletek az érintett útszakaszokról Somogy vármegyében

  • M7 Balatonszárszó csomópont : A főváros felé vezető oldalon a lehajtó és felhajtó ágak lezárása várható 2024. szeptember 16-tól szeptember 20-ig.
  • M7 Töreki pihenő : Teljes lezárásra kerül sor 2024. szeptember 21-22. között.
  • M7 Sóstói pihenő : 2024. szeptember 16-tól október 10-ig tartó lezárás, a pihenő nem lesz elérhető a főváros felé vezető oldalon.

Alternatív útvonalak

A lezárásokkal érintett szakaszok elkerülésére több alternatív útvonalat is kijelöltek. Balatonszárszó és környéke esetében a helyi utak, valamint a 7-es főút lehetnek a legjobb alternatívák azon közlekedők számára, akik a főváros felé tartanak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában